Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020

Ψωμί, ποια η Διατροφική του Αξία;



Γεια σας,

Το ψωμί καταναλώνεται σε καθημερινή βάση από το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού και αποτελεί μια από τις βασικότερες πηγές ενέργειας του οργανισμού. Μάθετε τα πάντα γύρω από αυτό, μέσα από το άρθρο- οδηγό μου "Ψωμί, ποια η Διατροφική του Αξία;" το οποίο θα βρείτε στο ακόλουθο link: 

https://diaitologos.com/diaita/psomi-poia-i-diatrofiki-toy-axia-2/

Παραθέτω μερικές μόνο από τις ερωτήσεις που απαντάω στον συγκεκριμένο οδηγό:

- Ποια θρεπτικά συστατικά προσφέρει;
- Ποιο είδος είναι το καταλληλότερο για σένα;
- Τι γίνεται στον σακχαρώδη διαβήτη και στη δυσανεξία στη γλουτένη (κοιλιοκάκη);
- Τι να προσέχετε στη διατροφική του ετικέτα;
- Με τι να το αντικαταστήσετε;



Όλο το άρθρο εδώ...


Σας ευχαριστώ πολύ,
Πάρης Παπαχρήστος,
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc.
Συγγραφέας & Ιδρυτής του medNutrition.gr






==========================
Αναδημοσίευση με την Φροντίδα:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *