Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Πρόσωπο της Χρονιάς: Το Time απαντάει για το μυστηριώδες χέρι

Τα πρόσωπα των πέντε γυναικών, που μίλησαν δημόσια για την σεξουαλική παρενόχληση, εμφανίζονται στο εξώφυλλο «Πρόσωπο της Χρονιάς» του περιοδικού Time, δίπλα σ’ ένα μυστηριώδες δεξί χέρι. Αν απλά κοιτάξετε το εξώφυλλο του τελευταίου Time, ίσως το παραλείψατε αλλά ένα δεξί χέρι εμφανίζεται στην άκρη της φωτογραφίας.
Τα πρόσωπα των πέντε γυναικών, συμπεριλαμβανομένης της τραγουδίστριας Taylor Swift και της ηθοποιού Ashley Judd, εμφανίζονται στο εξώφυλλο του περιοδικού «Πρόσωπο της Χρονιάς 2017». Η πεντάδα αντιπροσωπεύει τις «Silence Breakers», δηλαδή τα χιλιάδες άτομα σ’ ολόκληρο τον κόσμο που μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους για την σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση.
Ωστόσο, στην κάτω δεξιά γωνία του εξωφύλλου, φαίνεται το χέρι μιας γυναίκας αγνώστων στοιχείων, ενώ το υπόλοιπο σώμα της έχει κοπεί σκόπιμα από την φωτογραφία. Προς πληροφόρηση μας, το περιοδικό εξήγησε σε ποιον ανήκει το χέρι και γιατί βρίσκεται εκεί.
Τα πρόσωπα των πέντε γυναικών, που μίλησαν δημόσια για την σεξουαλική παρενόχληση, εμφανίζονται στο εξώφυλλο «Πρόσωπο της Χρονιάς» του…
KATHIMERINI.GR
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *