Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Πρόσωπα στο ελληνικό τοπίο

Τις νέες εικαστικές του προτάσεις θα παρουσιάσει ο καλλιτέχνης Στέφανος Λαζαρόπουλος στην ατομική του έκθεση ζωγραφικής που θα εγκαινιαστεί στην αίθουσα του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας στις 12 Δεκεμβρίου.
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Ιανουαρίου του 2018 και τίτλος της είναι «Πρόσωπα στο ελληνικό τοπίο». Ο Στέφανος Λαζαρόπουλος γεννήθηκε στα Τρίκαλα. Τα παιδικά του χρόνια σημαδεύτηκαν από εικόνες της γειτονιάς με τους απλούς ανθρώπους της βιοπάλης και τις χαρούμενες φωνές των παιδιών. Αυτές οι μνήμες συνόδευσαν τα πρώτα του βήματα στη ζωγραφική. Στη Β΄ Λυκείου πραγματοποιεί την πρώτη ατομική του έκθεση στα Τρίκαλα, γεγονός που προκαλεί θαυμασμό για την τόλμη του νερού καλλιτέχνη. Αργότερα ως φοιτητής της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. ενισχύει την επαφή του με τη ζωγραφική και νέα ερεθίσματα από τη μεγαλούπολη διευρύνουν τις καλλιτεχνικές του αναζητήσεις.
Τις νέες εικαστικές του προτάσεις θα παρουσιάσει ο καλλιτέχνης Στέφανος Λαζαρόπουλος στην ατομική του έκθεση ζωγραφικής που θα εγκαινιαστεί στην αίθου...
ELEFTHERIA.GR
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *